Tuesday, 14 March 2017

Lama Tak Dengar Cerita..

Kami di Seri Iskandar .. tentunya daerah ini menjadi saksi kami..jatuh dan bangunnya La Cushy..

Berbagai kami tempuh sehingga kini. Rupa-rupanya bukan senang ye kak ..nak buka restoran ni. Phuuuh bermacam-macam la kami usaha juga untuk teruskan.. lesen mesti ada..pekerja mesti terbaik..customer mesti dilayan baik..semua mesti tip top.

Customer yang datang banyak yang memuji..kedai CUN, bersih, CanTik..hai kembang kuncup la ..tidur malam senyum memanjanglah kami ni. MENU! ok sedap.. oleh kerana kami mendapat feedback yang bagus.. Menu kami bertambah dan memenuhi selera TERKINI..Laksa Sarang kat Seri Iskandar..terBaik..tentu di La Cushy. 

LAksa Johor pun ada, Mee Celup..Soto dan berbagai lagi. Sesuai minum pagi..ada menu 'western'..hai tentu la ADA.. English breakfast dengan kopi pekat phew..sedap..Nak makan French Toast dengan Hot Lemon asli..Nyamannn..Caramel Latte dengan Sausage Cheese..Sedappp.

Makan tengahari yang jadi pilihan..Nasi goreng Kari atau Nasi Goreng Butter..yang pedas.. yang tidak pedas..

Minum petang Fritters..CUcor..perasa kelapa sedap Dik cicah dengan sambal..perasa ikan bilis makan itu sahaja dah cukup..fries, onion ring..HA kan banyak kan menu..Jom beramai-ramai penuhkan meja di La Cushy..Kami akan layan anda sebaik mungkin...Anda tahukan lokasi Cafe kami ..cari dengan Waze tulis 'La Cushy Hotel'.. mesti keluar..

Ok datang beramai-ramai..kami tunggu. Swedish Meatball pun ada..
No comments:

Post a Comment