Monday, 13 January 2014

Hotel Bajet -La Cushy di Seri Iskandar

Setelah berhempas pulas selama beberapa minggu, siap akhirnya bajet hotel kami yang ditunggu-tunggu untuk bersaing didalam dunia perhotelan yang masih sedikit kaum bumiputera ceburi. Sebagai insan yang ingin mencuba dan minat dengan mendalam mencari keselesaan di negara orang apa kata kami cuba buka sendiri dan mampukah kami menyediakan khidmat yang bagus. Kami akan cuba yang terbaik , tentunya ayat 'belum cuba belum tahu' sesuai digunakan dan kami pasti pelanggan akan berpuashati.

Khidmat bilik yang menumpukan keselesaan, kebersihan dan lokasi yang berada di tengah-tengah Bandar Seri Iskandar - Seri Iskandar Business Centre sesuai untuk keluarga yang menghantar anak-anak di sekolah asrama penuh di MRSM, Sekolah berasrama, UITM Seri Iskandar, IKBN, Kolej-Kolej dan juga pelajar-pelajar UTP. Apatah lagi boleh membeli-belah di kedai-kedai langsir, baju, karpet, perabut kayu jati dan banyak lagi boleh mengisi masa ibu-ibu, ya la Hari Raya tahun ni dah dekat dah...

Kami menawarkan harga yang berpatutan yang lengkap dengan keperluaan asas dan pelanggan boleh menggunakan khidmat Dobi - Layan diri yang berdekatan yang hanya dengan berjalan kaki, 7-Eleven juga, pilihan-pilihan restoran, Panggung Wayang  dan yang akan dibuka pusat bowling. Iya, segala-gala mudah untuk keperluan sendiri, keluarga dan kawan-kawan yang ingin berkunjung atau bekerja.


2 comments: